Kauas kantautuu keskuspuistosta lähtevä keinun vingahdukset, eikä tällä kertaa ei ole tuuli, joka niitä liikuttelee.
*~*~*~*~*~*

Oli jo monta tuntia satanut vettä, kun se viimein lakkasi, hiljaksiin tuuli leikki märällä ruoholla ja vihreillä puiden lehdillä. Taivas oli saanut aukaista viimein pilviverhot, sekä hopeinen kuu loisti taivaalla heijastuen kuulaana lammen pinnasta. Se hymyili utuisen unista hymyään, jonka taakse kätkeytyi kaikki huoli ja suru jota se koki, kun oli ihmisiä jotka viettivät yönsä yksin.

Puiston laidalla taksia odottanut mies kyllästyi, sekä päätti lähteä sittenkin kävelemään kotiin. Kietoi takkia tiukemmin ympärilleen meinaten purra hampaillaan tupakkansa katki, kun häntä raivostutti. Hänellä olisi pitänyt olla muutakin tekemistä kuin jäädä rankkasateen vuoksi kaverilleen, joka ei päästänyt sateeseen vedoten lähtemään omille teilleen.

Puistossa kaikui loiske, kun astui vesilammikoiden päälle jaksamatta välittää siitä, että housut oli nyt jo melkein polviin asti vettyneet. Kura tarttui ylipitkiin lahkeisiin, mutta hän vain porhalsi eteenpäin katse maassa, sekä sähähti kuullessaan keinujen ketjusta lähtevän vingahtelevan äänen. Hänellä oli sen verran hyvä sydän kumminkin, että oli pakko mennä katsomaan millainen lapsi keinussa on, kun oli satanut ja kaikkialla oli märkää, sekä pimeää.

Joten, suuntasi askeleensa kohti aidattua aluetta jossa oli vain yksi himmeä lyhtypylväs valaisemassa puistoa. Tuuli puhalsi viileämpää, sekä häntä alkoi hivenen, koska ei nähnytkään ketään. Lyhyt mies katseli ympärilleen nähden keinussa hahmon, joka tuijotti selvästikin jotakin ja kutsui tätä hiljaa, mutta ei tapahtunut eloa. Meni rohkeasti lähemmäs melkein kiljahtaen nähdessään kuka oli kyseessä.

”Uruha, mitä helvettiä sinä täällä ja tähän aikaan?” huudahti sitten lopulta rynnäten toisen luokse. Polvistui tämän eteen katsellen tätä huolta loistavat ruskeat silmät suurina ja ihmettelevinä. Yritti vangita miehen kasvoja ja katsetta omaansa, mutta ei saanut aikaiseksi. Kallisti päätään kohottaen kulmaansa kysyvästi.
”Uruha, mikä sinun on?” kysyi, mutta ei saanut vastausta. Lyhyt mies tarttui ystäväänsä kädestä tukien tätä lähtien melko velttoa miestä viemään kohti puiston toista laitaa. Kuuli miten lätäköt läiskähtelivät heidän jalkojen alla ja pian kuuli myös miten sade alkoi taas piiskaamaan maata kuin rangaistukseksi jostain kamalasta teosta.

*~*~*~*~*~*

Koti ovella joutui Aoi luopumaan otteestaan Uruhasta, että sai oven auki. Ilman vastaväitteitä kuten tähänkin asti Uruha tuli peremmälle ja katseli tuttua asuntoa kuin ensikertalainen. Molemmat tihkuivat vettä, mutta vain vanhempi sai asialle tehtyä jotain, minkä takia riisui sitten Uruhankin. Tosin vain takin, kengät, sekä hameen vaikka se hivenen kiusallista olikin.

Nousi sitten katsomaan toista silmiin pudistellen päätään huolestuneena, mutta käveli sitten toisen ohi keittiöön kuullen miehen menevän olohuoneeseen. Laittoi lieden päälle, sekä pannuun vettä, minkä jälkeen kääntyi mennäkseen hakemaan jääkaapista jotain voileipien päälle mitä meinasi tehdä, kun näki toisen sittenkin istuvan keittiön pöydän ääressä kiinteä katse hänessä. Uruha ei kääntänyt sitä, eikä Aoi antanut alkusäikähdyksen jälkeen sen häiritä, vaikka tiesikin sen olevan kiinni takamuksessaan ja niskassaan koko ajan.

Pannu vislasi sen merkiksi, että oli valmista ja laski voileipä lautasen pöydälle kahden kupin väliin. Nouti veden kaataen sitä kahteen suureen ja laakeaan kuppiin. Kuuma vesi höyrysi, kun tarjosi Uruhalle viittä erilaista teepussia joista tuo valitsi ruusunmarjan makuisen. Aoi istui sitten miestä vasta päätä vajoten mietteisiinsä siitä mitä toinen mahtoi miettiä, kun tunsi hipaisun paljaalla säärellään – hänkin oli ehtinyt napata housunsa pois. Vilkaisi Uruhaa, joka ei näyttänyt olleen huomanneen sitä joten ajatteli sen olleen vahinko, mutta hipaisun toistuessa alkoi käymään levottomaksi – ei kumminkaan maininnut asiasta.

Voileivät loppuivat nopeasti kahden nälkäisen miehen kynsissä, eikä teekään sen pitempää kestänyt. Aoi nousi ensimmäisenä vilkaisten Uruhaa hymähtäen.
”Menen suihkuun, jos haluat niin saat jäädä yksi ja pääset suihkuunkin” ,ilmoitti menevänsä, mutta ei saanut vastausta. Kohautti hivenen harteitaan, sekä päätteli Uruhan jäävän, kun tämä nyökäytti päätä ja alkoi siivoamaan astioita astianpesukoneeseen, kuin omassa kodissaan.

*~*~*~*~*~*

Taas kuumaa huuruavaa vettä, se virtasi Aoin iholla hellien ihoa pehmeästi, mutta äkkiseltään hänelle tuli olo, että joku katseli häntä ja avasi suljettuna olleet silmänsä katsellen mustien hiuksiensa läpi nähden hetken vain pelkkää sumua kunnes meinasi todellakin sanan mukaisesti tiputtaa silmänsä.

Edessään seisoi Uruha, eikä Urhalla ollut päällä mitään muuta kuin erittäin epäsopiva virnistys kasvoillaan. Toisen katse oli selvästi katsellut häntä tarkkaan, koska toinen näytti nälkäiseltä ja hyökkäävältä tullessaan lähemmäs hitaasti ja lanteitaan keinutellen kuin mikäkin kissaeläin.

Aoi haukkoi henkeään hetken, kun oli meinannut tukehtua veteen suunsa loksahtaessa auki. Katse kävi läpi toisen kehoa sentti sentiltä käyden aina uudestaan ne reidet läpi, sekä tajusi melkeinpä saman tien alkavan kovettua tietystä paikasta. Yritti keskittyä kaikkeen muuhun kuin toisen reisiin, tai katseeseen joka oli myös huomannut hänen reaktionsa.
”U-” aloitti mutta ei saanut suustaan oikein mitään kunnollista kuin pihinää ennen kuin oli jo seinää vasten alistettuna.
”U-uruha, e-emh... Uruha mitä ihmettä sinä täällä teet, etkö näe että olen suihkussa?” huudahti sitten saaden toisen katseen irti itsestään ja viimein repi omansakin irti toisesta vieden sen tämän kasvoille ollen itse hivenen nolona, koska ei hänellä olisi pitänyt käydä niin.

”Voi kyllä Aoi, kyllä minä näen, että olet suihkussa, alasti ja sinulla seisoo-” luetteli miehelle ollen niin lähellä, että tunsi jopa kovuuden – täydellistä – reittään vasten.
”- tai ehkä paremminkin tunnen sen” ,virnisti kumartuen näykkäämään toisen korvan lehteä.
”Uruha, mitä sinä teet?” Aoi jatkoi kyselyään, vaikka jo aavisti mitä eteensä polvistunut mies aikoi.
”Etköhän sinä tiedä sen itsekin Aoi-pieni” ,vaaleampi leperteli alhaalla ollessaan ja huuliaan lipoessaan hetken. Ei jaksanut yrittää edes odotella, kun jo sulki toisen suuhunsa ja liikutteli huuliaan pitkin erektion samettiselta unelmalta tuntuvaa pintaa. Imi sen päästä ennen kuin kumminkaan oli ottanut sitä aivan kokonaan suuhunsa.

Kuuli miten toinen henkäisi tuskastuneesti ja työnsi lantionsa seinästä toisen meinatessa tukehtua, kun vettäkin siinä samaa aikaa tuli päälle. Aoin lantio ei meinannut pysyä millään paikallaan joten nuorempi vei kätensä lantiolle painaen sitä takaisin saaden sen viimein vastahakoisesti aloilleen. Jatkoi nyt liikutellen huuliaan edes takaisin pitkin vartta laskien kahlehditun, yli-innokkaan kielensä merkkaamaan omansa, vaikka Aoi ei vielä sitä tiennytkään – niin sellaisena Uruha hänen komeuttaan jo piti.

Aoi ainakin tuntui nauttivan, sen kuuli siitä huohotuksesta jonka aiheutti kylpyhuoneen kuuma ilma, sekä nuoremman taitava suu hänen miehuudellaan. sormet eivät enää pysyneet lantiolla vaan lähtivät tavoittelemaan jotain parempaa, eikä aikaakaan, kun löysi jo Aoin nännin joiden kanssa ketterät sormet rupesi leikkimään. Nipisteli kovettuneita kohoumia rintakehällä pyöritellen niitä sormissaan, mutta aikansa leikittyään sekään ei riittänyt Uruhalle vaan laski hampaansa vanhemman elimelle ja rupesi riistämään sitä ensin kevyesti, mutta nauttivampaan suuntaan liikkuvat voimakkaat huokaukset saivat hänet tekemään hampaiden työstä tuntuvampaa antaen – suihkusta huolimatta – kuiviksi muuttuneiden huuliensa levähtää.

Viimeiset, ennen toisen rajaa tulleet voimakkaat imennät oli saaneet avuksi jo toisen käsistä toisen yrittäessä pitää lantiota paikoillaan. Aoi tunsi miten veri tunti olevan jokaista millilitraa myöten haarojensa välissä, eikä voinut mitään sille huudahdukselle, joka pääsi hänestä purkautuessaan nuoremman suuhun.

*~*~*~*~*~*

Suihkusta pois päästyään Aoi meni makuuhuoneeseen pohtien toisen käytöstä itsekseen, mutta ajatteli, että ehkä toinen oli sittenkin huomannut että hänen huolehtimisellaan oli muutkin syyt. Hän ei huomannut puhuvansa ääneen, eikä sitä että toinen oli taas päässyt hiipimään hänen taakseen.

Tällä kertaa vaalea Uruha odotteli alastomana hänen sängyllään katsellen miestä joka jupisi itsekseen jotain ja veti löysät yöpuvun housut jalkaan. Valoja ei huoneessa ollut lainkaan yhtä yöpöydän lamppua enempää. Pamautti kaapin oven kiinni kääntyen katse lattiassa, kun sitten näki jonkun jalan varjon heijastuvan lattiaan, sekä käänsi katseensa kuin noiduttu sänkyynsä ollen varma olevansa jo jossain hyvin sairaassa painajaisessa. Hieroi silmiään rykäisten kurkkunsa auki näyttäen sen jälkeen eniten huvittuneelta seisoessaan suupielet nykien sänkynsä jalkopään edessä katsellen tuota näkyä raskaasti huokaisten.

”Uruhua, haluaisin jo pikku hiljaa selitystä näihin tempauksiisi”, totesi laiskalla äänen sävyllä jaksamatta oikein uskoa olevansa enää täysjärkinen, tai siis toisessahan sen vian piti olla, vai mitä?
”Miksi sinä Aoi haluat minulta selitystä, kun en minäkään ole saanut selitystä siihen, että miksi annat minun pompotella itseäsi kuin palloa, tai tulla suihkuusi ottamaan sinulta suihin ja maata sängyllä ilman vaatteita ilman, että sinä edes ajattelet hyökkääväsi kimppuni?” kyseli nuorempi tahallaan ärsyttääkseen. Vanhempi oli hetken hiljaa aikoen sanoa jotain, mutta tajusi sitten viimeiset sanat, jotka olivat hänen korvissa kuuluneet: ’ käy kiinni.’

Aoin housut tippui lattialle, jonka alta paljastui jo hyvää vauhtia kiihottuva elin. Nuorempi virnuili avaten suutaan kutsuvasti ja taivuttaen päätään taaemmaksi paljastaen kaulansa jonne miehen hampaat iskeytyivät, mutta eivät kovaa.
Ne näykkivät ja nykivät kuin nirsot pedot saalistaan. Molemmat tunsivat olevansa turhankin hyvin ja turhankin nopeaan valmiita, mutta ehkä se myös nykyään tiesivät miksi.

Vanhemman käsi haki jotain laatikosta josta ensin käteen osuivat käsiraudat, jotka sai hänet nauramaan ja pyöritteli niitä käsissään vaaleamman myös nauraessa.
”Kuule, ehkä sitten ensi kerralla” ,toinen naurahti ja Aoi tajusi hänen sanansa kertoja enemmänkin. Sitten käsi löysi etsimänsä, kärsimättömänä voiteli sen suoraan erektiolleen vilkaisten tyytyväiseltä näyttävää Uruhaa. Hetken mieli johteesta kumminkin kuivuneet huulet kohtasi toiset samanlaiset, sekä nälkäistä suudelmaa pitkitettiin ja pitkitettiin välillä imeskellen toisten kieltä kunnes taas jatkettiin. Nuorempi keksi oivan leikkikalun josta toinen ei näyttänyt piittaavan, mutta harmikseen ei ehtinyt telmiä huulikorun kanssa enempää, koska tummahiuksinen oli jo työntäytynyt voimalla sisäänsä, milloin suudelma katkesi korkeaan voihkaisuun.

Aoi tiesi joutuvansa maksamaan vielä takaisin, mutta sillä hetken pää määränä oli vain antaa toiselle miehelle sellaiset panot, että ei hetkeen hänen kanssaan väittelisi – mikä tosin osoittautuu vääräksi luuloksi. Lihakset supisteli tavallista tiukempana hänen kovuuden ympärillä, mutta tuon totuttelu aika auttoi häntä, koska sai etsittyä jo valmiiksi vapaana sykkivän erektion, joka tuntui kätensä puristuksessa melko samankokoiselta kuin omansa, mutta ei tosin voinut sanoa varmaksi, koska tuntui että mitä tahansa teki se tuntui hyvältä ja kaikki tuntui muutenkin tulevan tietoon aivoihin monta minuuttia jäljessä, koska silloin tajusi jo varmoin ja lujin työnnöin olevansa liikkeessä kätensä hoidellessa hommaa tottuneeseen rytmiin, joka oli täysin tasoissa omaansa.

Uruha vinkaisi hänen allaan osuessa siihen tiettyyn pisteeseen siellä kaikista parhaimmassa kohdassa, eikä ikinä ennen ollut löytänyt sitä ensimmäisellä kerralla ja niin nopeasti. He tuntuivat suorastaan toisilleen luoduilta, vaikka noh – olivathan he olleetkin jo koko loppu bändin mielestä vanha aviopari, tai ainakin tuntuivat siltä ruvetessaan riitelemään ja sitten, kun oltiin yhdessä oltiin todellakin yhdessä.

Ulisten Aoi tuli ennätys ajassa nuoremman sisälle, eikä siinä mennyt montaakaan hetkeä kauempaa, kun nuorempi otti mallia vanhemmasta ja toisen nimeä toistellen laukesi kädelle. Päällä ollut tummempi ja pienempi mies piti itseään käsien varassa ylhäällä, kun sitten Uruha veti hänet kiinni itseensä ja molemmat kuin sovitusti päättivät koko jutun pitkään lämpöiseen suudelmaan.

*~*~*~*~*~*

Aamulla He heräsivät toisten soittoon viisitoista minuuttia treenien alun jälkeen, sekä saivat tasan puoli tuntia aikaa selviytyä Aoin luota treeneihin ja olivat jo viisi minuuttia myöhässä annetusta ajasta ennen kuin pääsivät edes ovesta ulos, kun sitten pysähtyivät avonaiselle ovelle ja katsoivat toisiin virnistäen. Takit tiputettiin lattialle, ovi potkaistiin kiinni ja huulet olivat yhdessä heidän liikkuessa kohti olohuoneessa olevaa pöytää. Uruha oli jo melkein menettänyt tasapainonsa, kun käänsikin pienemmän alleen, sekä virnisti mielipuolisesti.

”ehei, Aoi. Nyt on minun vuoroni kostaa ja semettää.”

Ne oli viimeiset sanat ennen kuin kännykkä alkoi soida vihaisena ennen kuin se peittyi kamalaan kolahdukseen.